12/23/2009

Kembali Lagi...^-^ <3

Assalamualaikum...hehe setelah lame menyepi bukan x de hot story ke ape...dah name nye malas kan nk update so jadi la macam ni...semangat nk up date blog ni dtg kembali selepas bermacam perkara yang dilalui sejak akhir2 ini..ye la semua yang mieda lalui sejak akhir2 ni besh2 je semuanya ^_^....seronok sangat...tahun 2009 ni pasti meninggalkan kenangan manis buat mieda dan kawan2...yela setelah sekian lame x berjumpe kan akhirnya kami bertemu..^_^...segala nye bermula dengan "facebook"..sebab dengan takdir Allah kami bertemu di facebook..heheh canggih tu jumpe di alam maya tuh...dr situ mulah perancangan untuk mengadakan pertemuan...
pertemuan pertama kami adalah semasa open house dirumah mida sendiri waaaaaaaaaa seronok bagai nk rak mase tu..9 tahun x jumpe!!!!!! pastu jumpe balik hohoho besh2 Alhamdulillah...(lpe nk bg thu ni kwn2 mase sek ren padang tembak 2 ^-^)...


bile dah jumpe mase tu rase isngkat je kan..hahah...yelah macam citer de..masing2 nk refresh memory masing kan nk igt balik kenangan zaman kanak2 dulu(sy mude lagi ye =P)...memang seronok x dapat nk dibayang kan dengan kate2..heheh tgk lah pic ni betape happy nye kami setelah sekian lame x berjumpe..semua dah berubah...dah besa la katakan enjoy ya!!!!



Kami gumbira ^_^




wif noriza azian ^-^ dah tinggi cik kak ni.........



zulaikha,dayah,oyen,azian,feb,afie.....thnks 4 comming!!!!!



thnks abg long 4 da nice pic ^_^



sedap dyh???hahah abs kene jampi



selepas pertemuan kat umh mieda kite org rancng nk wat reunion!!!!!!! waaa seronok ye la leh jumpe kawan2 lain yg x dpt dtg ke rumh mieda kan...huhu..konon la mule2 nk pegi genting..ape genting!!!!!! seronok!! hehe (jakun ke???) tapi biase lah ape yg kite rancang x semestinya menjadikan??? trip ke genting di batalkan sbb bermacam2 prob hahah..ye la waktu tu macam musim hujan je bukan macam lagi memang musim hujan pun...pluss dengan ramai yg x boleh cuti time tu tangguh2...akhir nye tah mane dtg idea nk wat BBq lak...dr pd ke kemnsah akhirnya ke Bukit belacan...akhirnya tarikh 17/11/09 jd tarikh istimewa buat kami semua....bak kate dayah la kan(dayah pimjam ayat ko ye huhuhu) tarikh 171109 menjadi tarikh keramat  setelah lame x bertemu akhirnya kami bertemu kembali....bukit belacan menjadi saksi pertemuan kami semua..^_^...walau pun ade yg cncel saat akhir x pe next year datang ye...mals nk mention name pikir la ye sape yg x de tu hehehe (jaat nye aku).......so lyn je la pic ni malas dah nk tulis idea x mari ni pun saje merepek meraban sbb xdpt tdo huhu....





 disini bermula...^-^ memori tercipta



 cik zu bersungguh nk hidup kan api...berjaye tau!!!





tadaaa model ayam huhu...





rajin nye sape ni???



 hehe me always ready 4 camera...



 boss!!!! ^_^



  hahah ...hangus!!!! ikram yg bakkar ye =P





makan time!!!!!!





makan2 tambh2 ye...





mandi2..^_^




ape yg kami buat tu???








formal la sangat kan!!!!!



 bye nk balik daaaaaaaaa....
okey kawan2!!!!!!! jangan lupe destinasi kite tahun depan langkawi!!!!