7/04/2010

Bukan Monday Bluess...

Ini Memang Bukan Monday Bluess
Tapi saya yang buless pagi-pagi bute ni
dengan bangganye bangun lambat
ngantuk semalam entah kenape tak boleh tido
mengantuk sesangat-sangat
pagi-pagi je dah kene terjah dengan orang ynag agaknye semalam gaduh dengan bini dia
pagi-pagi lagi dah ilang kan mode orang
owhhh memang bukan monday bluess tapi
saya yang bluess....Selamat Pagi Semua


Dottie tak Kisah, Mieda lagi tak kisah

Selamat Pagi...

Kalau Korang semua perasaan lah baru-baru ni dekat Astro ade preview satu rancangan yang akan di pertontonkan kepada anda-anda semua ( uihhhssss hahahah ayat ) mule-mule macam pelik ni drama ke atau macam rancangan berbentuk majalah ke?? Tapi bila tengok paper metro hari Khamis ade artikal tentang cerita ni..owh drama ropenye..drama ni mengisahkan gadis Comel iaitu Dottie yang tidak menjadikan saiz badannye yang comel bukan lah halangan untuk dia mencapai cita-citanya untuk menjadi hos...

Menurut penerbit dan penuluis skrip cerita ni..drama ni bukan lah sebagai sindiran untuk menyindir mereka yang bertubuh comel ni ye..tapi lebih kepada menyampaikan message positif kepada mereke yang bertubuh comei kat luar sana yang mereka juga boleh berjaya.

Mari kita tengok Dottie malam ni di Astro Ria Jam 10 malam....

  Nor Syuhaida (Dottie) awww seksi huhuhu

Owh Kakak & iLhan

Hari ni Abis kan masa dengan dua orang budak momot nih
Benci betul bila orang dekat rumah ni asyik mention
"Main la dengan kakak & ilhan tu nanti susah nak jumpe dah"
sedih betul dengar ayat tu
weh tak suke la....

lebih kurang seminggu,  eh tak sampai seminggu 
esok dah hari isnin, lagi 6 hari lagi kowt
ye lagi 6 hari je masa yang tinggal untuk duduk bersenang lenang dekat rumah ni
lepas ni dah duk jauh sikit dari family (anak manje sungguh)


Jauh dari kakak dan ilhan
memang benci nak igatkan
tapi memang kene lalaui pun
nanti da mesti rindu kakak & ilhan
sob sob sob


rindu nak pegi playground bile petang2
rindu nak suap dua orang budak momot nih makan (last2 sekali da jugak yang makan banyak hahahaha)
rindu nak main-main dan da yang pengsan dulu
rindu nak layan kakak yang dah makin petah bercakap tu
rindu ilhan yang pantang nampak orang makan ape je "NAk"
memang rindu lah....
nanti da korang ni yang over nangis hahaahah
korang relax jerk
Da mesti Rindu kakak & ilhan.....



I will miss both of u!!!!!