12/26/2009

Can't Wait 4 ToMorRoW...^_^

^_^ hehe x tahu nk cakap pe...rase seronok ade,berdebar(wekkk x betul ke??)...tapi yang penting memang sgt2 "Can't Wait 4 tomorrow"....nk tahu sbb ape sbb esok ade reunion....mesti pelik reunion again????hahaha ape nk buat kan penghujung 2009 ni memang asyik menyaksikan pertemuan diantara rakan2 lama mase sek dulu2...(wah macam la tua sgt hello!!!!! br 21 tau ^_^)....dan kali ini adalah reunion bagi sekolah yg mieda sekolah mase tingkatan 1 hingga lah tingkatan 3 but tingkatan 3 awl tahun jerk...^_^...Sekolah Sains Islam Tijarah..hahaha sekolah ni bnyk tinggalkan kenangan buat mida...pahit manis semua balance huhu...lpeas je tamat sekolah rendah ayah decide nk masukkan ank dia yg comei ni kat sekolah agame huhu supaya anak dia jadi org yg ape ye???yg bergune ke??hehe(sy masih belajar untuk menjadi hamba Allah yg baik insyaAllah)...haha mase tu x pikir ape ikut je lah kan sbb sy anak yg baik =P lalalala...hehe,sekolah ni x macam sekolah agame lain sebab  kat sekolah ni kene pakai furdah(selalu kene panggil ninja wekkk)mule2 x biase lame2 hahaha seronok sebab kalau makan gule2 dalam kelas mane de org tahu hahahahaha jahatnye la kan????....kat sekolah ni belajar same je ape yg kat sekolah menengah biase belajar tapi dia ada tambahan subjek agama macam [ nahu.sorof,hadis,macam2....but mieda paling ske balaghah..best!!!!!!]....exam x yah ckp la 20 lbh kot subjek tapi itu lah pengalaman hidup yang x kan mida lupe kan...bukan semua org boleh dapat kan???^_^ belajar dekat situ student x ramai so kite boleh kenal semua student hehehe...ustazah pun boleh dikatakan friendly la kan..biasalah mesti ade jugak yg macam @#$^%&&&*&&&%% hehehe...paham2 la ye...


okeh..hehe berbalik pada esok....waaaaaaaa tak sabarnye...ye lah sejak mida keluar dari sekolah tu mida x pernah lagi menjejakkan kaki kat sekolah tu....(jahatnye sy)...entah memang x pernah pikir pun akan berjumpe kembali dengan kawan2 mase kat sekolah tu..entah la mida pun x tahu kenape mida cakap macam tu...but 2009 merupakan tahun yang x akan mida lupe sampai bile2...terima kasih Ya Allah keran telah mengatur kan pertemuan ini..^-^.. i cant't wait 4 tomorro ye la lbh kurang 6 tahun x berjumpe kan masing dah lain dah besar2 semuanya...dah 21!!!!!!! (dah leh mengundi)....walaupun x semua yg akan hadir tapi dengan jumlah yang ade tu cukuplah buat mengubat kerinduan yang selamaini terpendam...hehehe rindu sangat kat korang semua!!!!!!!!!!!!!!.....hoho i really2 can't wait 4 tomorrro!!!!!..see u guy's!!!!!!!