2/03/2010

CeriTaKu PerJalAnanKu.....

Dah lama tinggalkan blog ni tanpa sebarang kabar berita...sebab kepenatan yg teramat *mcm la keje pe je kan* dengan x de idea tapi hehehe sebenarnye "kemalasan" yang melebihi segalanya....rindu nk mencoret rasa hati,bercerita ceritaku,ya ceritaku perjalananku....hari ini 3 feb 2010..oooo cepatnya masa berlalu... 2010 telah pun melangkah ke bulan febuari sekejap je masa berlalu...benarlah kata pepatah masa x pernah menuggu kite sbb tulah masa tu beharga bak emas mungkin lebih berharga dr emas...terpulanglah bagi kita nk mentafsirnya bagaimana...^-^...febuari memulakan langkahnya yg baru bagi tahun 2010 ini manakala januari yang indah telah pergi meninggalkan..x akan pernh ku lupakan januari kerana pada 27 januari yg lepas mieda tlh genap 22 thn!!!!!!!!!! sweet 22nd to my self heheeheh....januari bnyk kwn2 yg lahir pada bulan januari...my beloved bestfriend nadhirah..love u nad..syafiqkah hedzir owhh i really miss u!!!! where are u my dear??? amer,faizal,and u also my dear syafiqah nadiah ^_^ sweet 22nd friend hope we can be a good insan of Allah...amin...dalam melangkah ke usia 22 tahun mieda berharap mieda dapat menyempurnakan ape yg x sempurna melengkapkan diri dlm segala hal yg perlu di lengkapkan *kawen* hahaaha ya why not kan hahaah....insyaAllah...banyak lagi benda yg perlu dilakukan...moga satu kehidupan yang baru dapat dijalankan ya kehidupan baru kehidupan yang penuh dengan kerahmatan dr Allah..kehidupan yang mengembirakan semua orang tanpa ada secebis luka pun..mampukah aku??? Ya Allah bantulah hambamu ini...aku mahu mereka gembira, gembira menerima aku seadanya...dalam hidupku x ingin rasa nya aku melukakan mereka ya mereka2 yang ........
ku sayang...T_T dalam usia yg melangakh 22 ini aku berharap agar diriku lebih matang dalam kehidupan bijak memilih baik buruk sesuatu perkara yang ingin dilakuakan....Ya Allah bimbing lah hambamu ini...amin...to all my friend's thanks so much for all da wish...^_^ dan kepada present2 tu heheh i like thanks so much!!!!!!!!......dan x terhingga wat kak dayah,kak ummu thanks sudi celebrate birthday pika n  mieda...n pika sweet 22nd my dear so happy to share da same month with u!!!!!! wish u da best of luck dear..!!!!!
dan dengan kasih sayang yang x terhingga buat mak ayah yg telah membesar kan diri ini..terima kasih i want to make both of u proud with me!!!!!!!!! that's my promise!!!!!!!!....to my lovely sister along thanks always make me want to cekik2 along hahahaa...thanks awlays with me...and angah heeheeh selalu blnje adik kan heheh lanje lagi ye...huhuhu...buat mama n papa terima kasih banyak2 sudi dtg dr jauh just 4 my birthday...thanks so much ( rindu arwah adik)....dan yg paling istimewa buat wan tersayang...forgive me T_T i love u!!!!!!....semoga impian mida tercapai dan mieda dapat gembirakan semua org amin Ya Rabb...^_^