6/24/2010

OOO Balik Kampung!!!! Durian!!!! Durian!!!!

Assalamualaikum!!!
cik mieda jadi terajin lak malam ni
mengpostkan entry yang kedua..
sebab terlalu excited esok nak balik kampung!!!!
tak sabar nak makan durian!!!!
walaupun ade je sepupu sepapat yang dengki cakap dah abis da
owh durian tunggu lah kedatangan cik mieda ni ye
sedap makan durian kat kampug
sebab tanam sendiri
fresh lagi
jatuh dari pokok je terus makan
sedap!!!!!
sampai menjilat jari!!!!


durian ini bakal masuk dalam perut esok!!!!!

P/s: kpd kuzen2 ku yang tak dapat balik esok huhuhu nanti kte web cam ye sambil i makan durian ^_^

Memang Pencuri Pun!!!!

Assalamualaikum..
tadi pagi-agi bute lagi dah post entry pasal orang minyak
yang kununnye berleluse dekat kawasan kejiranan saya nih
tadi masa balik kerja tanya lah ayah
macam mane kes orang minyak tu
ade ape-ape cerite ke???
ayah cakap semalam orang minyak tu mencuri masuk rumah yang betul-betul dekat
dengan rumah kita orang
seram je rase
macam dia pegi dari satu kawasan ke satu kawasan je
tanye ayah lagi ade kesan minyak2 ke dekat rumah yang kene masuk tu???
hahahaha 
ayah cakap tak de
dan dengan selambenye ayah bagi tahu "bukan orang minyak pun"
pakcik2 ni yang saje panggil orang minyak
haaiii suspen betul