6/25/2010

Live From Kampung ^_^




Assalamualaikum kawan-kawan ape korang tengah buat tu??? saya baru je makan durian yang sungguh sedap!!!!! nyum2 sedap sesangat. berlonggok-longgok durian yang gugur (mak aih banyak bebenor) tapi tak de lah makan semua biasalah kalau dekat rumah kite orang ni kalau yang hari ni punye tak makan alamatnye jadi lah durian tu tempoyak!!!!!! so kalau nak makan tunggu lah esok punye gugur k!!! kalau tak de alamat nye gigit jari jelah (sadis betul!!!). 

Ade satu tragedi petang tadi masa tengah sibuk-sibuk kutip durian (ni lah part yang memang saya tak suke) kalau dah semak samun macam hutan belantare tu memanglah akan jumpe bende-bende yang tak sepatutnya, yang peliknya saya yang tak suke jumpe bende-bende macam tu lah yang akan nampak bende tu!!!! (bende tu pun satu gedik nak muncul depan saya gak!!!! Arghhhh!!!!!) Lipan Besar giler kOrang!!!! warna merah jalan sikit punya laju!!! tak makan saman punya lipan, terbatut niat nak pegi kutip dah terus patah balik je. ingat kan lipan tu tak nak datang dah mak aih dia tak puas ati agknye dengan saya siap patah balik jalan laju menonong jerk!!!! mak saya siap kejar-kejar lipas tuh (macam main kejar-kejar lakkan) degil punye lipan!!! tapi lipan tu dah pun menanmatkan riwayatnye!!!! kesian-kesian. tApi tak sempat nak snap pic lipan tu!!!! takut!!!!!!!!!!!!! pic durian pun tak leh nak snap banyak2 sebok nak makan je hehehehe.



ni kat atas pokok banyak lagi tak gugur


sedap-sedap!!!!!


Dah Langsai hak3


Kalau dah makan durian sure la saya dah ade dekat kampung. Tapi best sebab boleh on9 hehehe thanks la dekat Aki Tam Sebab wujud kan wifi nih suke sangat-sangat!!!!!!!! Tengkiew ye!!!!!!!!!!!.Live From Kampung everyone!!!!!!!!!