3/18/2010

SuNgai CongKak....











Assalamualaikum....!!!!!!!!
knok-knok hehehehee.....(macam de org bace kan)
bersawang blog ni....
hehehe sekarang baru ade mase nak update blog...
ai maklumlah kan orang penting negare nih hehehe...
entry kali ni lantak lah orang kate basi ke hehehe..(memang da basi pun)






Sungai CongKak!!!!!!!
ngeh3...
........130310.....
ari tu mida dan kawan-kawan mase sekolah ilmi dulu...
kak yati,fafa,yun,adib,farid,azizil,dan adik kak yati yun junior hehehe
telah merendam kan diri kita org kat sungai congkak...
idea yang spontan sebenarnye nak pegi berkelah ni...
tapi Alhamdulillah menjadi...^_^
walaupun kalau ikut perancangan nak pegi bercanda di tepian pantai...






tapi sungai congkak ni pun best gler!!!!!!!!
walaupun...
heheheheh walau lagi kan....
konon-konon la nak pegi pukul 8 am ye!!!!!1
heheheehe yang ado...
akhir nye bertolak pukul 10.am hehehe
ok pe kan...
Sampai kat sungai congkak

jenuh le kami menapak nak masuk dalam dengan barang yang sikit punye banyak...
akhir nye kami jumpe port yang agak best ( actually tempat da penh kan tu je la yang tinggal) hehehehe
Samapi2 je biasa la bentang tikar ....
pasang khemah...
dan yang penting best!!!!!
kak yati wat air hehehe...
haus-haus...
tengkiew kak yati...





aaaaaaa...kami wat bbq heheh
make acare nak  menyiap kan tempat wat bbq puak bern disiapkan
tapi sorry ye yun u memang fail la hidup kan api heheehehe
nasib azizil de hehehe.....
kalau tak...
tak makan la kami hehehe







sebut pasal bbq...
waaaaaaaa sorry sangat u all...
hehehe lpe bawak minyak untuk renjis-renjis...
hehehe kering ayam tu...
tapi masakkan leh makankan...
sedap kan kawan-kawan...heheheeh





kami balik lebih kurang pukul 6.30 pm...
ye la semua nye macam tak pernah jumpe air kan...
berendam macam ikan paus la macam bauay la hehehe
but ape yang penting....
kami happy!!!!!!!!!!!!!!!!
next trip kawan-kawan...
portdickson!!!!!(btl ke aye eje ni???)....


semoga ukhwah yang terjalin akan terus mekar semerbak firdausi....