6/21/2010

Terima Kasih!!!!!!

Assalamualaikum...
ni entry kedua malam ni
saje asingkan entry ni sebab entry ni penting untuk dikenang
(tbe2 kan)
Hari ni dekat office semua berjalan macam biase
cume ahri ni majoriti bewarna purple
sebab ade orang nak datang buat rombongan Cik Kiah dekat office ni
dekat office ni mase datang dah rase macam dekat taman bunge pun ade
taman asuhan kanak-kanak pun
disebabkan perhiasan yang terlampau kemeriahan sangat
maklumlah orang yang datang wat rombongan cik kiah tu bukan saje-saje datang
tapi nak audit sekali dapat markah sekali

tapi bukan lah pasal bende tu pun nak cerite
ni pasal lain
hari ni ade sorang wakil bagi pesara
dari persatuan ape tah
malas nak sebut
meluat je

k fine dia nak jumpe saya
sebab first time dia dtg saya yang ambik dianye permohonan
tapi tadi datang dengan budi bahasa yang tinggi sangat
wah datang2 terus cakap "Kamu pegi Ambik File ni"
erkkkk sangtat menyampah ok!!!!
tapi x pe sabar-sabar

sebenarnye orang tu wakil je kepada pesara yang nak claim dengan kite org
tahu la awk tu Presiden Persatuan @%#^%$^%&^%&^
so bahase boleh bagi elok sikit tak
kesudahan nye tadi saya kene maki hamun dekat depan kaunter
dengan ramai orangnye
eleh dia yang tak bagi medical report tu
nak salah kan orang pulak
(ape yang saya nak cerite ni???)

Ni adalah ape yang orang tu maki hamun 
hahaha dia igt saya akan maki hamun dia balik???
sorry malas nak bazir air liur nak marah orang yang fikiran dia cetek
ni ape yang dia maki hamun saya:
"u tahu tak u ni takbertanggungjawab, u tahu tak u ni tak pernah susah, u tahu tak u ni kerje senang je, u tahu tak u kerja bukan dalam hutan u mane susahnye askar pertahankan negara"
"tengok care u buat kerja dah tahu u ni tak de kelulusan"
erkkkkk
hahahahaahahaha
amacam seronok tak maki hamun orang lepas tu hahaha
oarang tu senyum je
uhhh malas nak layan

niat hati nak je menjawab tapi tak tahu lah mane dtg kesabaran entah tadi leh sabar je
siap boleh senyum lagi pulak tu
Alhamdulillah bagus jugak kene maki hamun
sebab leh belajar untuk lebih bersabar

Tapi memang enth ape-ape sebab
memang dia tak bagi pun medical report tu dey tambi lain kali
chek dulu ye ni nak mengamuk je tahu
uhhhhh





Tukar Lagi..



Baru-baru 

Assalamualaikum....
Kalau ade orang rajin dtg menjenguk rumah saya nih
mesti perasan ade bende yang bertukar lagi
ape lagi kalau bukan layout
memang suke sangat bertukar nih (ske tukar layout je tau)
sebab entah kdg tuh macam cepat bosan je nak tengok
ni yang baru nihpun dah ade aura macam rase semak je
hehehe tak pe2
bagi masa dalam seminngu kalau tak rasa tak sesuai dengan jiwa memang akan betukar lagi
ni first time buat layout yang ade tiga colum
sebab biasa lah baru explore
cename nak buat jadi 3 colum
saje-saje nak try kalau tak suke bertukar lah
ye lah nak betukar jadi superhero tak boleh
bertukar layout pun jadi lah
huhuhu




Lagi Satu Header pun lain
Saje nak meletakkan pic sendiri 
rase nye sepanjang ade blog ni tak pernah lagi letak pic sendiri jadi header
dan janagn tanye kenape name blog ni boleh jadi double
biasalah bile amatur yang edit jadi macam tu 
sebab nak kosong kan blog title tu tak boleh so jadi lah macam tu macam yang korang nampak tu
layan je la ye
sape-sape tahu macam mane nak buat boleh ajar saya ye