6/17/2010

Makan Bola Tido Bola


Assalamualaikum!!!!!!
Selamat tengah hari semua
buat ape tu?? tido lagi ke??
ihs2 kalau ade yang tido lagi tu bangun ye
jangan malas-malas
dah pukul berape ni ^_^

sekarang nikan macam yang semua tahu World Cup sedang berlangsung
memang kalau time naik Lrt ke naik bas ke
pegi kedai mamak ke (ni bukan setakat cakap siap de skrin besa gabak untk tgk world cup)
pegi makan kat mane2 lah
ha kat office la kat mane-mane je
semuanya bercakap pasal world cup (saya tengah cakap pasal world cup ke???)
Sampaikan dekat facebook tu
profile picture semuanya pic jersey team mane yag dia orang suke
post jangan cakap lah status semuanya pasal world cup
memang demam world cup betul sekarang nih
sampai ada lah sesetengah orang "Demam" lah
tak baik tau demam tipu2

Jiran sebelah jangan cakap
tengok bola memang excited sungguh
sampai tengah2 malam terjerit
adoiii jiran yang tersayang pelan2 skit ye jerit tuh
terkejut saya malam2
nasib lah saya tak de sakit jantung hehehe

Saya tak minat bola ke???
minat jugak tapi tak de lah addited sangat
sekadar suke-suke
kalau orang dah tengok layan je lah
ok kepada peminat2 bola sekalin
bola2 jugak jangan sampai tengok world cup
abaikan tugas anda yang sepatutnya ye...
P/S: lagi satu kan de macth yang tengah malam tu kan dalam kul 2 lah kdg2 pe kate korang bangun wat sembahyang tahajud skali hehehe
seronok dapat pahala pun dapat kan2




pimjam inchik googlenye