2/09/2010

Gaji Pertama sy ^_^

Alhamdulillah hehehe hari ini mieda dapat gaji pertama kepada mieda...syukur kepada Mu Ya Allah ^_^..
first time kerja dan dapat gaji hasil dari titik peluh sendiri dan keseronokkannya terasa sangat hehehehe...gaji pertama apa yang anda semua buat dengan gaji pertama??? soalan fav yang orang akan tanya..bagi mieda gaji pertama mieda ni hehehe nak simpan skit untuk buat sambung study nanti...bayar hutang hahahaah Hutang??? ye la Hutang PTPTN tu nanti dapat surat chenta pulak hehehe...(pandai pimjam pandai la bayar kan) ^_^ lepas tu nak buat ape lagi ye??? ermmm simpan je la kalau dah tak de bende nak buat kan hehehehe wait n see aaa huhuhu...ape2pun anada semua buat dengan gaji pertama anda hehehe jangan lupe untuk menyimpan untuk masa hadapan anda...erkkk hujan la pulak kilat sabung menyabung heheheh nak suruh mieda off lappy kesanyangan mieda la ni kan...okeh2 bye!!!!!!!!