5/10/2010

SepEtang Di TaSik TiTiwAnGsa...



Love Them So Much!!!!!




Assalamualaikum...^_^
Semalam 9/05/2010 Along (kakak saya) plan pegi bawak anak buah saya yang Comei-comei tu pegi main-main kat playground Taman Tasik TiTiwangsa...hahahaa bukan InsyiRha je yg Excited Mok de dia yang terlebih Excited,yela dah ame tu tak pegi sane..last sekali ehhh lame sangat dah la...rasanya entah hahaah tak ingat pun...




Kami pegi berlima,Saya, Along ,Angah, Insyirah Dan Ilhan, pegi punye lah awal keluar dari rumah pukul 3 petang hak3 giler awal...tapi sampai pun dah nka dekat pukul 4 petang kire ok lah tu..

Mula-mula sampai tengok tempat mainan kanak-kanak (palayground) waaaaaaaaaa baru lah ermmm taman ni pun dah banayk berubah baru semuannya...cantik-cantik tapi kecantikan tu tercemar sebab ada pemandangan yang tak berape nak indah untuk dipandang..actually bukan tak berapa indah tapi memang tak indah pun!!!!!!!!!!
Taman ni untuk beriadah ye! bukan untuk buat drama free iewwwwwwwww!!! ( semoga kita semua terhindar dari melakukan perkara sedemikian).




IlHan Excited Nak MAin

Sampai-sampai je Insyirah lah yang paling Excited nak main..hoho ape lagi lari sana, lari sini..seronok habis ye la banya sangat bende yang boleh di main...tapak plyground yang baru nih ermmm banyak peringkat..macam pelbagai mengikut peringkat umur.




InSyiRah



IlHan



Ilhan pun seronok nak main-main lagi la seronok dapat jalan puas-puas. baru lah bape minit main Insyirah dah mintak nak Aiskrim...hehehe semua orang dah haus sebenarnye..ape lagi sah-sah la bnayk orang menjualkan huhu sedapnye makan aiskrim Insyirah la paling seronok sebab hasrat dia nak makan aiskrim tercapai!!!!!!!!!
And Thanks to Mak NGah sbb belanje kite orang Ais Krim ye Mak ngah!!!!!!!.







opsss lupe pulak tengah syok-syok main ade la satu family ni dengan anak dia orang wah!!!!!!! dia  anak di ackar muke Ilhan sian Ilhan..nagis terus...terus bad mood...



Ala omei-omei ^_^


Kami jalan-jalan pusing-pusing satu taman tasik..kami berhenti Solat Asar sekejap dan patah balik ke PLayground Insyirah pun ape lagi main balik tapi masa ni orang dah ramai tak sama macam kami sampai tadi kurang sikit orang...Lebih kurang pukul 6.00 petang Abg Long (ABg ipa saya) datang ambik kami...








Sampai je rumah semua penat..hoho dua orang puteri tu ape lagi pengsan kepenatan seronok sangat main kan..hoho lain kali kita pegi lagi ye..^-^







Antara Aksi-aksi menarik InsyIrah & Ilhan...


mUke gumrira dapat Makan AisKRim



Saya Tak nak Aiskrim Ni...


Saya Nak Yang Ni hehehe



Da PenAt Da...


SeroNoknye Dapat Aiskrim Dua..




Pose Lepas Muke Kene Cakar



Credit to MakNgah For This Picture



CHomel..:-)