6/08/2010

Busy Ke Cik Mieda????

Assalamualaikum Semua!!!!!! kenapa lah saya ni malas bebenor nak up date kat blog nih. kalau time rajin tu bukan main lagi banyak je pastu ha!! blog ni akan tersadai tanpa entry hahahaha!!! best kan2 . Owh Ok back to da topic..ari memang sangat busy tapi sempat lagi nak tulis entry nih (memang la bukan pekerja contoh jgn tiru tau hak3) waaa hari sangat busy sebab kak dilla tak datang hehehe ( tak de kene mengena pun) waaaa banyak nye surat nak kena siapkan macam dah boleh timbun-timbun wat gunung dah ni!!!!!!!

Hari pulak pagi-pagi lagi dah berduyun-duyun pesara call. Semuanya nak tanye bile nak dapat cek, hahahaha x dapat la den nak nolong pakcik hehehe bukan saya yang cetak cek hehehe sorry ye. Hari nimenag busy gile!! gile pun tak busy macam ni. Busy bukan ape busy nak menjawab soalan orang yang call. busy nak berhadapan dengan orang-orang yang kurang kesabaran (kire dia punye kesabaran tu ade lagi lah).




pastu ari ni bosan gler!!! kat ofice ni mentang-mentaglah cuti sekolah, Bukan budak-budak sekolah je yang cuti tapi dengan mak-mak dan bapak-bapak budak pun cuti jugak.. waaaa best nye kan nak cuti jugak adoiii!!! tak pe2 mengenangkan tengah menghitung waktu je nak tinggalkan ofice ni hehehe so Sabar sikit ye mieda.


Tapi memang ofice ni tengah sunyi lah waaa korang balik la cepat sunyi lah!!!

Ok2 bye hehehe saya nak pegi menyambung wat keje dulu. hehehe bye2