2/16/2010

Nak TahU TentanG KeKasiH SaYA TAk??????




Penyayang SiFatnya...
Betul ni!!!!!!
Tak Tipu Punya!!!!
Masa Saya Susah mintak tolong saja dekat DIA..
sure akan datang bantuan..
bila saya susah hati..boleh terus mengadu dekat DIA direct!!!
yang bestnya tu...
bila saya mengadu dekat DIA...
terasa peace je..^_^
For sure lah...
Kekasihkan...hehehe

ish!!!!
beruntung betul dapat keksaih macam ni..
Tak pernah nak sakitkan hati saya...^_^
bila-bila masa je saya boleh contac DIA...
yang seronok tu saya rasa dia betul2 rasa DIA dekat hati ni!!!!!!!
Ye la, cinta punya pasal kan? ^_^....
DIA tak kesah pun pun kalau saya tak ingat dekat DIA...
tapi rugilah saya...kalau saya ingat dekat DIA macam2 saya dapat...
material ke....spritual ke...
memang kekasih sejati!!!!!!!

Kekasih saya ni baik sangat-sangat..Perfect!!!!!!!!!
 tu yang kadang2 saya area tengah2 malam...area pukul 3-4 pagi tu pun...
kalau saya terjaga...
saya surelah contac DIA...RIndulah!!!!!!!!!!!

Bila saya rindu dekat DIA...
baca je surat-surat yang DIA bagi...
macam-macam nasihat ada dalam tu...
siap example lagi nak bagi saya paham...
dari surat tu saya tahu apa yang dia suka....
so that DIA tambah-tambah sayang dekat saya la kan???
saya memang jeles denagn DIA sebab ramai yang cintakan DIA...
so...saya kenalah usaha betul2..
macam kata orang putih....
What u give u get back...
so kalau saya usaha lebih saya mesti dapat lebihkan??


DIA suruh saya belajar bersungguh-sungguh...
kalau boleh belajar semua ilmu...
sebab....
KEKASIH saya ni....memang cerdik + bijak + genius etc....
DIA kata tanpa ilmu..setiap amal yang saya buat semua sia-sia...
DIA...pun tambah-tambah sayang kat saya kalau saya rajin belajar...

malu la sebenarnya nak cakap ni...
ermmmm...
saya sebenarnya....belum pernah jumpa DIA lagipun...
Belum bersedia la...
tapi KEKASIH saya ni dah janji...
suatu hari nanti mesti jumpa...
sekarang ni menghitung hari lah saya ni...
Tapi kecut perot gak!!!!
takut!!!!!
oleh itu...mesti prepare awal-awal...
takpelah bekorban sekarang....
sebab DIA dah janji sapa-sapa yang DIA sayang...
DIA bagi hadiah special yang saya tak pernah fikirkan pun!!!!!...
Rindu sangat dah ni!!!!!!!...
Kekasih ku aku berjanji,Aku akan pertahan kan Cinta Suci ini...








Walau nyawa digalang gantikan...
Menggadaikan Cinta Teragung Ini...
Tidak sama Sekali...
Walaupun tidak pernah Berjumpa...


Aku tetap Bahagia Kekasih ku....
ALLAH S.W.T...CINTA TERAGUNG...amin...

*pesanan ini buat diriku yang lupa*



Aku DaN KenAngaN ItU....




Kenangan itu..cukup indah..
kita akan tersenyum...
bila kenangan itu..
bagai melayang2 di fikiran kita...
kenangan yang manis...
biarpun di sulami pahit..
tetapi ianya tetap indah...
...............................................................................................

pada 11 feb 2010..yang lalu..
Jhev bahagian pencen telah mengadakan metting bulanan..
that was my first metting..huhu
sangat boring macam ape je..
hehehe...x besh macam metting syok sendiri je...
bosan sgt!!!!

tapi huhu hasil kebosanan tu hehehe sile lihat gambar
di bawah ye..tu lah hasilnya kalau terlebih kreatif kan...
bakat terpendam tu...
ngeh2..





setelah dua jam metting yang rasanya
depa2 yang atas2 je yang bercakap dan beri pendapat.....
akhirnye abis!!!!!!!!!
waaaa sewonok2 heheh (jangan tiru sy..heheheh)
ade pulak acara sambutan hari lahir untuk bulan 'Januari dan febuari"
wah!!!!!!
mieda kan lahir bulan 1 kan2???
hehehehehe...
x mo over confidence
hehehehe...tunggu je kot2 le ade name mieda kan..
dalam senarai yang dapat hadiah birthday tuh...
weeeeeeeee!!!!!!
ade la!!!!!!!!
malu!!!!!!!
*Blushing*!!!!!!!!!!!!!
^_^





ok..abis citer tuh..heheheh
so pada hari yang sama...
seperti perancangan...unit kami (perubatan)
kami nak buat majlis perpisahan farid yang skrg nih dah selamat pun sampai kat..
Kota Kinabalu -Sabah.....
ngeh entah2 tgh kene buli hehehehu
hari tu kena balik lambat sebab majlis bermula pukul 5.30 ptg
lambat nye...
hehehehe ingatkan farid sorang je la yang tertipu...
adeh mieda pun tertipu...
ok..dekat farid diaorang cakap..
nak celebrate birthday mieda...
dekat mieda nk celebrate farid huhuhu...
kami sama-sama tertipu!!!!!!!





ape2 pun terima kasih la ye...kepada semua hehehe
oooo btw hari tu sangat kenyang hehehe....
Alhamdulillah...





p/s: farid sure tersenyum gumbira kan dapat hadiah dari kak dilla dan mieda
.....^_^.....
........................................................................
kenangan itu...
akan dikenang...
disimpan di ruang hati yang dalam...
sebagai kenangan indah..
yang pernah hadir dalam kehidupan kita...