7/08/2010

Membereskan ape yang patut dibereskan

Hari ni mengcutikan diri, sebab nak ambik result medical check up jumpe lagi abg HA yang sengal tuh...hahaha buat muke tara tau suda (tapi abg itu sgt baik hahaha siap wish lagi )..Alhamdulillah cik mieda memang sehat orang nye huhuhu.. tak da ape-ape masalah....
Tapi tadi dekat hospital bila nurse dengan yg dekat lab semua tanye dapat dekat mane??? cik mieda pun jawab PERAK...(sayu sesangat menyebut perak tu)...hahaha akak nurse dengan yang kat lab tu sesangat lah gelakkan..sabo je la.

Hari ni tengah menyiapkan ape lagi yang patut di siapkan list barang dah buat cume belum kemas je ^_^...memang sangat suke buat kerja saat2 terakhir nih..tapi dalam list tu memang tak de pun Lappy nih...sedih nye ayah tak bagi bawak dulu sebab alasan klasik yang ayah bagi belum tahu sape kawan saya??? boleh pakai ke??? redho je lah...memang nanti tak akan ade punye blog update facebook pun same nanti mesti terkezut kawan-kawan kat fb tuh asal cik mieda yang selalu on9 diam membisu....(ade ke ??).

Sekarang nih nak sambung wat surat malam-malam karang la sambung up date...byeee

No comments:

Post a Comment