7/04/2010

Owh Kakak & iLhan

Hari ni Abis kan masa dengan dua orang budak momot nih
Benci betul bila orang dekat rumah ni asyik mention
"Main la dengan kakak & ilhan tu nanti susah nak jumpe dah"
sedih betul dengar ayat tu
weh tak suke la....

lebih kurang seminggu,  eh tak sampai seminggu 
esok dah hari isnin, lagi 6 hari lagi kowt
ye lagi 6 hari je masa yang tinggal untuk duduk bersenang lenang dekat rumah ni
lepas ni dah duk jauh sikit dari family (anak manje sungguh)


Jauh dari kakak dan ilhan
memang benci nak igatkan
tapi memang kene lalaui pun
nanti da mesti rindu kakak & ilhan
sob sob sob


rindu nak pegi playground bile petang2
rindu nak suap dua orang budak momot nih makan (last2 sekali da jugak yang makan banyak hahahaha)
rindu nak main-main dan da yang pengsan dulu
rindu nak layan kakak yang dah makin petah bercakap tu
rindu ilhan yang pantang nampak orang makan ape je "NAk"
memang rindu lah....
nanti da korang ni yang over nangis hahaahah
korang relax jerk
Da mesti Rindu kakak & ilhan.....



I will miss both of u!!!!!

No comments:

Post a Comment